tiistai 22. syyskuuta 2015

Fiiliskuvia: kodinhoitohuone osa 2

Kerran jo postasin kodinhoitohuone suunnitelmista, mutta näin ne suunnitelmat vaan muuttuu vaikka yhtäkään seinää ei ole vielä edes pystyssä. Aikaisemmin haaveissa oli siis valkoinen khh vaaleaa puuta matkivalla laminaattitasolla ja saunan puoleinen seinä jonkinlaisella paneeliratkaisulla. No, laminaattitasoja jonkin verran tutkittuamme tulimme siihen tulokseen, että puuta matkivista tasoista ei vaan tunnu löytyvän meille mieleistä vaihtoehtoa ja kaikki näyttivät jokseenkin halvoilta (halpaa hintaahan tässä toki ollaan metsästämässä, mutta ei sen tason sitä tarvitse huutaa kaikille katselijoille). Juuri ennen Habitare-messuja aloin pohtia myös tason ja puupaneloinnin yhdistelmää. Miten ihmeessä löytäisimme laminaatin, joka ihan oikeasti sopisi aidon puun kanssa yhteen? Pinterest laulamaan ja lopulta keksin ratkaisun: valkoiset ovet, valkoinen taso. Ihan täysvalkoinen khh-seinä siis. Ajatuksena kuulosti omaan korvaani hiukan liian valkoiselta, mutta kuvia selatessani aloin innostua ideasta aina vaan enemmän ja enemmän. Junassa matkalla Habitareen kerroin ideastani Jiille, joka ymmärsi heti mitä ajoin takaa ja niin me sitten päätettiin lopettaa puumaisen laminaatin etsintä. Valkoista laminaattia saa onneksi mistä tahansa. Ja nyt ei enää tarvitse yrittää sovittaa tasoa puupaneelin kanssa yhteen, vaan voimme valita juuri sellaisen paneloinnin kuin haluamme. Ihana helpotus.
Ja meillehän tulee kodinhoitohuoneeseen ikkuna tummilla pokilla vähän samaan tyyliin kuin toisessa kuvassa, joten seinästä ei tule ihan totaalivalkoista. Ja lattia edelleen harmaata laattaa. Jospa nyt pysyttäisiin tässä suunnitelmassa.

Päätösten tekeminen tuntuu todella hyvältä. Odotan jo, että tartumme kunnolla pintamateriaalihaasteeseen ja saamme tehtyä päätöksiä myös niiden suhteen. Sitten voi tavallaan ruksata yhden tehtävän listalta pois. Päätöksiä on tullut tehtyä tässä muutenkin, mutta palataan niihin vielä myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Hyvä ratkaisu! :) Puuta matkiva laminaatti oikean puun seurassa ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Tulee varmasti viihtyisä kodinhoitohuone. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin todella tyytyväinen tähän ratkaisuun :) Eipähän tarvitse miettiä kuinka muoviselta laminaatti näyttää aidon puun rinnalla.

      Poista