tiistai 1. maaliskuuta 2016

Laattalupa check ja the laboratory valmis

Viikonloppuna mitattiin taas lattiaa ja vihdoin se oli alle 90%. Nyt kun olosuhteet on raksalla normalisoituneet, niin palattiin samaan 2% / viikko kuivumiseen. Eli 28.2.2016 mitattiin ja työhuoneen kynnyksellä mittari näytti Rh87,7% (pintamittari 76-78%) ja kph ovella Rh88,8% (pintamittari vaihtelevasti 77-86%). Näillä näkymin laatoitushommat lattian osalta jatkuu ihan loppuviikosta tai sitten ensi viikon maanantaina, joten noista lukemista päästään vielä pari prosenttia alle.

Kuulin jotain mutinaa pitkin viikonloppua labrasta. Tiedä sitten miksi, onhan se aika valkoinen kylläThe laboratory aka autotalli alkaa olla sähkörasioita vaille valmis. Muita puuttuvia juttuja on nuo sokkelieristeen päälle tulevat pellit ja valot (ja ovet tietysti). Niin ja sen paineilmaverkon meinasin rakennella tuonne myös. Otin illalla vielä teipit ja suojaukset pois kun olin saanut maalattua seinät toiseen kertaan ja tadaa - valmis. Koin suurta tyytyväisyyttä, kun jaksettiin nipoa nuo teippaukset ja suojaukset noihin teräsosiin. Näyttää tosi paljon paremmalta nyt kun ne on puhtaat ja kirkkaat. Alla vähän ennen-jälkeen kuvia.

Valmis tuote
Lattia on vielä imuroimatta, kun oli märkää maalia seinässä ja ei viitsinyt alkaa pölyttää lattiaa

Tasoituksista sen verran, että sitä kamaa meillä meni yhteensä taloon ja talliin 32 säkkiä (pohja- ja pintatasoite yhteensä, 25kg / säkki) eli 800kg. Aikamoinen määrä, yllätti ainakin meidät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti