torstai 3. maaliskuuta 2016

Maalari maalasi taloa...

...mutta ei sinistä ja punaista, vaan valkoista! Vietän opiskeluista lomaa tämän viikon, joten on aikaa raksailla oikein kunnolla. Viimeisen viiden päivän aikana olen viettänyt raksalla maanantaita lukuun ottamatta 12h/pv. Maanantaina tein poikkeuksen, koska välillä on ihan hyvä nähdä ystäviä myös koulun ja raksan ulkopuolellakin. Tätä pitäisi muistaa tehdä huomattavasti useammin. Mutta kun raksalla on vaan niin kivaa. Vielä ei ole siis turnausväsymys iskenyt, vaikka unta ei tarvitsekaan raksapäivän jälkeen kovin kauaa odottaa.


Näillä eväillä raksalla (+ pari pussillista karkkia, kaneliässiä, karjalanpiirakoita, jne....)


Maalaushommissa on siis viime päivät kuluneet ja toissapäivänä koitti itselle jostain kumman syystä todella tärkeä hetki: oh-keittiön isoista ikkunoista sai poistaa muovit. Poistaminen tapahtui illalla, jolloin huomasimme olevamme jälleen akvaariossa (note to self: hanki ne rullaverhot ennen kuin muuttopäivä koittaa). Mutta seuraavana päivänä vastassa olikin valon talo. Eihän me tulla tarvitsemaan mitään lamppuja ollenkaan! Korkeat ikkunat + pieni räystäs on sellainen kombo, että valo oikein tulvii sisään. En malta odottaa, että saan repiä loputkin ikkunat auki. Sitä ennen pitää heilua telan varressa vielä muutama päivä lisää.


Muovit pois! Joku karvakorvakin eksynyt taas raksahommiin.

Valo! 

Keittiö ei saapunutkaan vielä eilen vaan tänään, tietysti juuri silloin kun itse en voi olla paikalla (työt kutsuu). Onneksi Jii lähetti kuvia autotalliin roudatuista kaapeista ja jättimäisestä saarekkeen tasosta. Nyt vaan laatat keittiön lattiaan ja päästään latomaan kaappeja seinään!

2 kommenttia:

 1. Maalaaminen on niin palkitsevaa hommaa, näkee oman käden jäljen ja edistymisen. Loppuraksa on todella motivoivaa tässä mielessä. Hyvä mieli jatkuu varmasti edelleenkin :)

  Teillä on siellä hienolla mallilla. Tsemppiä loppurutistukseen. Ja hyvä elää välillä ihan muutakin elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä osio on todellakin parhaasta päästä, koska valmista pintaa syntyy koko ajan ja jokaisella telan vedolla ollaan lähempänä valmista taloa :) Ja muutakin elämää yritetään muistaa viettää aina silloin tällöin, ettei ihan vaan raksailuksi mene ;)

   Poista