torstai 20. elokuuta 2015

Kesätreenit raksalla

Vuorotyöläisellä vapaapäivät osuvat aika useinkin keskelle viikkoa. Yleensä tämä seikka hiukan harmittaa, kun pitää olla viikonloput töissä, mutta tällä kertaa vapaat keskellä viikkoa olivatkin ihan mukava juttu. Olen päässyt vihdoinkin mukaan raksahommiin ihan kunnolla ja sekös tuntuu hyvältä. Toissailtana piti aloittaa täryhommat (murskepatjan tiivistys olisi varmaan oikeaoppisemmin sanottu) ja jäsenet Äl ja Koo ottivat ensiaskeleensa raksakoirina. Jii otti ensimmäisen täryvuoron, kun minä lähdin hurttien kanssa tutkimusmatkalle tulevaisuuden lenkkipoluille. Ja mihin kiinnitinkään huomiota kulkiessani talojen ohi? Autotalleihin! Ennenkuulumatonta. Mutta niin ajatusmaailma vaan muuttuu. Lähinnä siis autotallien kokoja vertailin, koska edelleen pelottaa, että meidän tallista tulee jättiläismöhkö. Ehkä siitä tuleekin ihan hyvä.

Äl ja Koo kahlitsivat itsensä kaivuriin kunnon aktivistien tavoin.
Lyhyen lenkin jälkeen palasimme tontille ja oli minun vuoroni opetella täryyttämään. Alkuun ajattelin itsekin, että ei tästä tule yhtään mitään, mutta aika nopeasti sain ideasta kiinni ja ajelinkin autotallin pohjat kahteen kertaan joka puolelta. Ihanaa nähdä kuinka maa tasoittuu ja painuu oikein silmissä. Palkitsevaa hommaa ehdottomasti. Kannattaa vaan muistaa kuulosuojaimet. Hiukan soi korvissa ensimmäisen illan jälkeen, seuraavana päivänä olikin jo tulpat mukana...


Eilinen vapaapäivä kuluikin sitten vähän ristiriitaisissa merkeissä. Aamupäivällä menin kampaajalle siistimään luonnontilassa olevaa hiuspehkoani, josta suoraan raksalle täryyttämään vähän lisää (n. kolmen tunnin tärymaraton) ja illalla vielä pitämään hääkuvauspalaveria juhlapaikallemme. Ei mikään ihan peruspäivä siis, mutta kaikenkaikkiaan jäi aivan loistava fiilis. Hartioita särkee aivan kuin olisi tullut tehtyä useampana päivänä peräkkäin kunnon salitreeni, mutta on ihanaa saada tehtyä jotakin konkreettista talon eteen. Muuttovalmisrakentamisessa olisi varmasti paljon etuja, mutta itse saan varmasti tästä ihan fyysisestä osallistumisesta paljon enemmän irti. Katsotaan ajattelenko samalla tavalla vielä keväällä. 


Ja entäs se hääkuvauspalaveri sitten? Meidän juhlatila on aivan mahtava! Ei oltaisi voitu parempaa löytää. Menee nyt aika paljon blogin aiheen ohi, mutta jos joku sattuisi etsimään hiukan erikoisempaa tilaa oikeastaan mille tahansa juhlalle, niin käykääpä katsomassa Tehdas 108:n sivuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti