sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hiljaisempi viikko

Kulunut viikko meni rakennusprojektin ottaessa hieman happea. Oma aika meni työreissussa Keski-Euroopassa. Joo, kuuluuhan ne puhelimet ja on sähköposti jne. mutta ei tuosta taloprojektin hoitamisesta oikein tahdo tulla mitään jos ei ole samassa maassa. Suomessahan on yksi maailman parhaista kännykkäverkon kattavuuksista, puhelimet kuuluu ja data liikkuu. Eipä kuulu ihan samalla tavalla joka paikassa, vaikka pysyttäisiin ihan Euroopassa. Olenkin yrittänyt jaksottaa omat duunireissut siten, että olisin mahdollismman paljon Suomessa nyt kun rakennukset saapuu marraskuussa. Saa nähdä miten onnistuu.

Sähköurakoitsijan valintaa ei olla vieläkään saatu tehtyä, tosin aivan hirveää myyntirynnistystä ei olla nähty.

Viikolla kävi Rototecin kaverit laittamassa liuosputket paikalleen maalämpökaivoon ja viimeistelemässä homman. Käytiin viikonloppuna sitten täyttämässä vähän kuoppaa ja ottamassa parit kuvat varmuudeksi. Meillä kaivo jää tuonne maan alle omaan rauhaansa.

Liuosputkien suojakaivo

Sokkeliin oli ilmestynyt myös lätkä, jossa lukee kaivon paikka metreinä kohtisuoraan sokkelista.

Tuo pihavalojen sähköjen suojaputki menee siitä kaivon päältä, niin jos/kun kaivelee tuossa pihassa jotain ja sähköjohto menee poikki niin tietää kaivon olevan lähellä.

Muutto lähestyy nykyisestä asunnosta ja purettiin tuosta pihasta koirien aitaus. Kuskattiin se tuonne raksalle, niin Koo ja Äl voi olla mukana. Olikin toimiva ratkaisu, tuntui taas multa ja kepit maistuvan. Eikä edes ollut hirveästi kitinää, johon jäsen Koo on erikoistunut tähän mennessä raksalla käydessään.

Oli taas tosi lämmintä lokakuuksi, lapiohommia t-paita päällä. Koo tykkäsi myös, tosin paita on tuon rotuiselle koiralla aika pakollinen alle 10C lämpötiloissa tai alkaa armoton ulina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti