maanantai 5. lokakuuta 2015

Eka "ateria" raksalla

Ja niin vaan koitti vihdoinkin se kaunis päivä, kun söimme ensimmäisen "ateriamme" raksalla. Kyllä, ennen seinien pystytystä aivan taivasalla. Hiukan on harmittanut, kun en päässyt katsomaan lattiavalua jo sen tekovaiheessa ja muutenkin (ihan konkreettiset) raksailut on jääneet omalta osaltani aika vähälle viime aikoina opiskelujen ja töiden syödessä kaiken ajan. Viime viikonlopun vietin tuttuun tapaan töissä ahertaen, mutta sunnuntaina kotiin ajellessani sain idean: nyt syödään ekat "kakkukahvit" raksalla. ABC:n kautta kotiin, koirat kyytiin ja nokka kohti raksaa. Jii olikin lattian kimpussa hiomakoneen kanssa meidän saapuessa paikalle. Jiin hoitaessa hommat loppuun kävin koirien kanssa vähän kävelyllä läheisessä pikkumetsässä ja taas tuli sellainen pieni onnentunne, että tänne me SAADAAN muuttaa. Onnentunne vähän laimeni jalan loiskahtaessa johonkin metsälätäkköön ja veden ja kuran valuessa kenkään.

Kun pääsimme takaisin raksalle, hain autosta tuliaiset ja istuttiin ihka uuden lattiamme reunalle auringonlaskua katsomaan. Rainbown mutakakku toimi tosi hyvin ekana ateriana. Ehkä seuraavan kerran syödään raksalla jo seinien suojassa (enää neljä viikkoa autotallin tuloon!).

Tästä sitten alkaakin armoton pintamateriaalirumba, että saadaan päätökset tehtyä ennen talon tuloa.

1 kommentti:

  1. HUippuja hetkiä! Meillä oli oma nuotiopaikka ja viihdyttiin tosi hyvin :) Raksa-ajasta kannattee tehdä kivaa ja viihtyisää (myös eväiden kera!)..

    VastaaPoista