sunnuntai 7. helmikuuta 2016

O'Keeffe's

Omaan todella helposti haavautuvat sormet eli olen ns.'kuivakäsinen'. Normitarina on aina syksyllä ja keväällä, että kädet ja kantapäät haavautuu. Oma lukunsa on sitten yhdistelmä märät hanskat kädessä pakkasessa. Sieltä kun kädet ottaa pois ja laittaa nyrkkiin niin voi melkein kuulla kun iho rapsahtaa rikki. On kokeiltu varmaan apteekin kaikki käsirasvat läpi, huonoilla tai huonommilla tuloksilla. Jossain vaiheessa sitten antaa vaan olla, kun on tottunut ettei mikään auta. Talon rakentamisessa tästä ei varsinaisesti ole mitään muuta kun harmia. Varsinkaan talvella, kun on koko ajan ne jonkunasteiset märät hanskat kädessä.

Mutta mitä löytyikään! O'Keeffe's Working Hands hand cream - Motonetistä! Ostin ihan vitsillä, kun kävin hakemassa sieltä jotain tuossa pari viikkoa sitten ajatuksella, että kokeillaan nyt tuotakin. Lopputulos? Tuo ei ole rasvainen, vaan ilmeisesti sellainen mikä suojaa ihoa. Noissa rasvaisissa siis niissä mitä ne apteekin tädit suosittelee tosi kuiville käsille rasvoissa ongelmana on ollut että ei voi esim. käyttää kosketusnäyttöpuhelinta, ne imeytyy huonosti ja kädet jää tahmeaksi. Tämän kanssa toimii. Sormet varmaan parhaimmassa kunnossa ikinä, vaikka raksalla touhuaisi mitä. Yläpeukku tälle tuotteelle! Raksaajan must-valinta.

Purkissa on kumireunus, joka on todella kätevä. Monestiko olet yrittänyt avata jotain tuon näköistä purkkia ja ei pito riitä?

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vihjeestä. Lähden heti aamulla hakemaan Konalan myymälästä. Minulla tämä sormien ja kantapäiden repeily on uusi vaiva, niin tuskallinen että valvottaa yölläkin. Toivon tästä apua.

  VastaaPoista
 2. Viisi vuotta olen kärsinyt sormenpäiden ja kämmenien halkeilusta, kokeillut kaikki mahdolliset rasvat ja ihotautilääkärien ohjeet. Ei mitään apua, vaan sietämätöntä kipua ja sormien teippausta (vähän suojaa kipukosketuksilta). Vajaa kuukausi sitten satuin näkemään mainoksen, jossa oli kovin tutun näköiset haavat sormissa. Ostin Kärkkäiseltä vajaan 10 e maksavan purkin ihan vitsinä. Mutta kuinka ollakaan, haavat umpeutuivat muutamassa päivässä ja nyt myös syheröinen iho peukaloisen sivuilla on muuttunut normaaliksi. VAROITUS: uskoin jo täydelliseen parantumiseen ja olin viikonlopun rasvaamatta käsiä, tein kotihommia, väänsin paljain käsin tiskiliinoja jne. Seurauksena syvä ja kipeä haava peukun kyljessä. Working Hands toimi taas, ja nyt haava on umpeutumassa. Se näkyy kyllä vielä ja on arka, mutta paranemaan päivän. Olen ikikiitollinen tälle löydölle, mutta mietityttää saattaako siitä olla jotain vaaraa muualle kehoon ja entä jos tulen tälle immuuniksi? Aion ostaa kuitenkin muutaman purkin varastoon siinä pelossa että valmistus lopetetaan jostain syystä (liian hyvä ja halpa).

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava rasva! Annoin miesystävälleni purkin, koska se lojui tyhjänpanttina komerossani. Kumppanillani on juuri tuollaiset kädet: pamahtavat auki joka talvi. Eivät muuten pamahda enää.
  Luin netistä, että voiteen oli kehittänyt farmilla työskentelevä jenkkimies yhdessä farmaseutti?tyttärensä kanssa.

  VastaaPoista
 4. Nimenomaan tuo turkoosi jalkavoide on tehokas käsivoide. Ihme kamaa. Iho jää miellyttäväksi. Korjaustöissä tulee pieniä haavoja ja iho kuivuu, mutta O'Keeffe auttaa.

  VastaaPoista