keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Koirien Lato


Meidän hurttien on kyllä ihan ehdottomasti pakko saada oma Lato! Löysin tällaisen Pinterestistä ja jopa ohjeet, miten sen saisi kasaan. Ei ehkä sisälle laiteta koirille omaa taloa, mutta terassille mahtuisi ihan hyvin. Olen vähän suunnitellut myös saman mallista puukatosta eli koiralato menisi hyvin samaan sarjaan.

Muutenkin koirien pedit pyörii aina silloin tällöin mielessä. Tällä hetkellä meiltä löytyy kaksi osittain rikkinäistä, pahalta haisevaa jollakin kaukaisella tavalla koiran petiä muistuttavaa myttyä eteisestä. Jostain kumman syystä emme kovin mielellämme näitä koirien rikkirakastamia nukkumapaikkoja uuteen taloon haluaisi. Nyt kun Koo on kasvanut miehen mittoihin, eikä enää tarvitse miettiä niinkään pedin purukestävyyttä, voisi ihan oikeasti hankkia sisustukseen sopivat pedit. Tärkeintä on tietysti kuitenkin käytännöllisyys erityisesti kankaiden osalta, koska ne joutuvat joka tapauksessa kovalle kulutukselle. Valmiit koiran pedit maksavat melkein enemmän kuin ihmisten halvimmat eivätkä ne ole useimmiten esteettisesti mitenkään päin kauniita. Vähän harmi, että suomalainen Neroko on ainakin toistaiseksi lopettanut toimintansa. Nämä koivuvanerista taivuttamalla valmistetut pedit sopisivat oikeasti osaksi sisustusta. Hintaahan näillä oli tietysti melkoisesti koiran pediksi, mutta ainahan saa haaveilla.

Kuva Neroko

Todellisuudessa meidän koirat tulevat todennäköisesti kuitenkin nukkumaan jonkinlaisessa DIY-versiossa. Pitää vaan löytää sopiva kangas ja tehdä siitä huppu vaahtomuovipalalle. Ja tämä kaikki saa tietysti odottaa siihen asti, että saan kaivaa ompelukoneen muuttolaatikosta takaisin käyttöön...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti