tiistai 14. kesäkuuta 2016

Sohvan uudet vaatteet

Kirjoittelin aikaisemmin jo vanhan sohvan uudistamisesta päällisillä. Meillähän on tosiaan muutaman vuoden vanha Ikean Söderhamn-sohva, josta ei haluttu muuton yhteydessä luopua, koska se on ihan täydellinen sohva meille. Luonnonvalkoiset päälliset oli kuitenkin jo pesun tarpeessa ja toisaalta nykyinen asumus on sen verran vaalea yleisväritykseltään, että kaipasimme vähän jotain väriä. Omaksi yllätykseksi innostuttiin sitten kumpikin petroolista, tuosta tämän hetken kuumimmasta trendiväristä. Seinät saivat meillä pitää valkoisen sävynsä, mutta sohvaan hankittiin lopulta Bemziltä petroolit päälliset. Bemz on siis nettikauppa, josta saa tilattua lähestulkoon mihin tahansa Ikean sohvaan, nojatuoliin tai rahiin sopivat päälliset ja kuosi- sekä materiaalivalikoimaa on pilvinpimein. Valitettavasti Ikean oma valikoima ei meille tällä kertaa riittänyt ja oli pakko turvautua vähän kalliimpaan vaihtoehtoon. Hintaa näille tuli rapiat 500€.

Mutta katsokaa nyt! Eikö ookin vaan ihan mahtavan värinen sohva meillä! Olen ihan älyttömän tyytyväinen tähän!1 kommentti:

  1. Hei! Oletko ollut tyytyväinen bemzin päällisiin? Tarttuuko lika helposti ja miten ovat kestäneet pesussa? Mikä kangas teillä muuten on?

    VastaaPoista