maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappupäivä Manon kanssa

Todo-listalla punaisena huutaa vesipisteiden ja niiden kalusteiden asentaminen. Putkari on tilattu laittamaan kaikki hanaliitännät ja tekemään painekoe keskiviikoksi. Onhan tässä onneksi monta iltaa (yötä) aikaa noita näperrellä.

Oli vähän erilainen vappupäivä kuin normaalisti, vietin sen Manon kanssa eli niputin tuota köökkiä valmiiksi. Asianpesukone lähti melkein vaihtoon, kun ei meinannut mahtua paikalleen. Olin jo valmis luovuttamaan ja jättämään sen jonkun 5-6cm enemmän ulos kuin muut kaapit, mutta onneksi Peellä oli sen verran vielä kärsivällisyyttä saavuttuaan raksalle, että kysyi "oletko nuo letkut varmasti katsonut että ne mahtuu?".  "No kai minä ne letkut nyt katsoin". Otettiin kone kuitenkin irti ja jännästi meni paremmin paikalleen, kun syöttövesiputki ei ole koneen ja takaseinän välissä.

Ainut ratkaisematon asia on vielä tuo mikron yläpuolinen rako. Ei osunut se suunnitelmien mukaan, vaan siihen pitää joku peitehomma löytää. Joutuu varmaan vielä pudottamaan koko komboa alemmas, katsotaan tapahtuuko ennen muuttoa vai vuoden päästä.

Myös uuni ja mikro löysi paikalleen, samoin jääkaappi ja pakastin. Ja ne on jo päällä! Kuinka hienoa on kun on jääkaappi päällä, jonne voi laittaa raksalla jotain viileään?!
Tuo mikro-uuni yhdistelmä on omaan silmään todella hieno. Niiden välissä on vain yksi hyllylevy, jotta nuo kaikki nippelit ja nappelit osuu hienosti yhteen.

Hieman kuumottavaa porata uuden jääkaapin ja pakastimen oviin reikiä. Ohjeet sanoo joo, järki sanoo ei.The hana on paikallaan, samoin apk venttiili (joka olisi pitänyt älytä ostaa harjattuna teräksisenä), viinikaappi ja tason pääty. Vedin samalla tuon laminaattitason ruuvilla kiinni kaappeihin, vaikka se hullulta kuulostikin ohjeiden mukaan. Taso on 1,2cm paksu, siksi vähän vaati mittailua että miten ja millä ruuveilla. Ei tullut kannesta läpi eli kai se onnistui.Koo tuli illasta auttamaan myös, käytyään ensin edustamassa rotuaan näyttelyissä ja lanaamassa palkinnot kotiin. Kaverikuva kaikkine ruusukkeineen uusien laumanjäsenten kanssa, joita Koo ensinäkemältä luuli oikeiksi koiriksi (?). Nuo "koirat" on tehty samasta puusta kuin meidän tulevat ruokapöydän lankut.


Rimahomma jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Mutta hieno siitä tulee!


2 kommenttia:

 1. Vitsi mä oon kyllä ihan heikkona noihin tasoitepintoihin. Niiiiin hieno toi keittiön seinä! Käsittelikste sen nyt lopulta jollain vai jätittekö herran haltuun? Ja siis NOI RIMAT! *sydänsilmähymiö* Täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyttiin jättämään toi iso seinä ilman käsittelyjä. Välitilaan hankitaan vielä lasi, ettei nyt ihan kaikki roiskeet näy siinä. Katotaan kuinka hyvin kestää käytössä :D Vessassa käsiteltiin tasoteseinät supi saunasuojalla ja siellä sitä värimuutosta ei oikeestaan edes huomaa. Pitäis laittaa kuvia, mutta kun siellä ei oo valoja vielä, niin ei tulis kauheen edustavia.
   Rimoihin ollaan kyllä ihan supertyytyväisiä :) Kun vaan oltais tajuttu laskee ton kompleksin hinta vähän tarkemmin ennen kun päätettiin lähteä sitä toteuttamaan...

   Poista