torstai 22. lokakuuta 2015

Fiiliskuvia: pienempi wc

Isompi wc on jo käsitelty, joten siirrytäänpä sitten siihen pienempään eli ns. meidän omaan vessaan. Tämä wc sijaitsee vaatehuoneemme perällä ja tulee tosiaan olemaan todennäköisesti lähinnä meidän itsemme käytössä. Tästä syystä tämä tila on pihistyslistalla ja se pyritään toteuttamaan mahdollisimman edullisesti, mutta toki kokonaisuuden pitää näyttää hyvältä vaikka se vain omille silmille tulisikin. Jos isomman wc:n sisustuksen suunnittelu on ollut ihanaa ja sujunut lähes kuin vettä vain, niin tämä onkin sitten ollut moninkertaisesti haastavampi (jos näin voi yhdestä vessasta sanoa rakennusprojektin keskellä). Alkuun ei ollut oikein minkäänlaista ideaa, ei mitään suuntaa mihin lähteä vessan suunnittelussa. Yritin miettiä kaikkia hienoja tehostelaattoja, mutta kaikkihan tietää, ettei niillä saa mitenkään päin edullista ratkaisua aikaiseksi. Jossain vaiheessa totesin, että yksinkertainen on kaunista ja ehdotin Jiille täysin valkoista wc:tä. Etsin ja esittelin ideakuvia ja siitä se ajatus sitten lähti. Jii tykkäsi myös ideasta ja niin päädyttiin valkoiseen vessaan, tosin lattia tulee olemaan täälläkin harmaa.

Kaikki seinät laatoitetaan mattavalkoisella peruslaatalla ja, koska tännekin tulee seinäwc, sen kotelointi päällystetään valkoisella mosaiikkilaatalla. Pääosassa on peili, jonka reunoja kiertää valot ns. hollywood-tyyliin. Allaskaluste on valkoinen sekin. Valmiista wc:n kalusteista en ole ainakaan vielä onnistunut löytämään kivaa mattapintaista vaihtoehtoa, mutta onneksi on Ikea ja Metod. Aiomme kasata kalusteen kaapinrungosta ja parista laatikosta. Tuon säilytystilan lisäksi saatetaan tarvita vielä jokin kaappi tms., koska sinne "edustusvessaan" ei edelleenkään haluta ylimääräisiä romppeita.

P.S. Tänään löytyi viimeinkin ratkaisu rumien subbareiden aiheuttamaan dilemmaan: diy-huppu! Varmaan ihan vanha idea jollekin, mutta täällä tuo ajatus pelasti ehkä meidän parisuhteen vuosisadan kriisiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti