tiistai 29. maaliskuuta 2016

Parasta tänään

Uusi painepesuri. Siinä se ilta sitten menikin, autoja pestessä. Ei jotenkin saanut aikaan oikein mitään. Tainno, kantelin vähän oven karmeja ja lattialankkua taloon kun Pee käsitteli loputtomalta tuntuvaa kasaa mäntyrimoja jotka on lopulta menossa khh kattoon. Vaikka on valoisaa pitkään niin ei vaan meinaa ehtiä oikein mitään tehdä.
Ostin tuon pesurin pääsiäisenä Bauhausista kun oli poistomalli ja aika reilussa alessa. Kärcher K7 Premium ja 10m letkulla. Aijai, olipa terapeuttista.

Kärsseri
Pääsiäisenä yritettiin touhuta yhtä jos toista, lattioita, keittiö seinään, maalihommia ja kaikkea muuta sähläystä mm. yllättävän paljon aikaa kamojen etsimiseen.

Koirat on ollut meillä nyt oikeastaan koko ajan mukana raksalla ja niistä on varmaan yhtä paljon apua kuin haittaakin. Äl käytännössä varastaa kaikki - siis aivan kaikki - palikat ja pulikat mitä löytää ja vie ne johonkin jemmaan. Äl ehti sabotoida minun lattioiden asennusta aika tavalla, kun se varasti aika monta kiilaa, jotka myöhemmin löytyi sen pedistä puoliksi syötynä.

Työnjohtaja kävi välillä seuraamassa lattian tekoa ja samalla varastamassa parkettikiiloja vaivihkaa

Koo keskittyy lähinnä ikkunoista ulos katselemiseen ja jännittämiseen. Sitä varmaan vähän pelottaa mm. iskevän ruuvinvääntimen ääni ja Koo tulee aina hirveän huolestuneena katsomaan viereen, että lopettaisitko please. Jotenkin ne kuitenkin nyt pääsiäisenä osasivat vähän enemmän rauhoittua jo ja olivat omissa oloissaan enemmän.

Koon raksapeti, näköjään tällä kertaa kompressorin takana piilossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti