lauantai 2. tammikuuta 2016

Tervetuloa 2016!

Tänä vuonna me päästään muuttamaan Latoon! Ainakin erittäin suurella todennäköisyydellä. Pitäisköhän koputtaa puuta varmuuden varalta? 

Meidän vuoden vaihtuminen oli pitkälti raksapainotteinen. Piti ottaa tietysti kaikki irti siitä, että kummallakin oli yhtä aikaa pari vapaapäivää. Uuden vuoden aattona Jii tutki yläpohjaa höyrysulkumuoviin tulleiden reikien varalta ja paikkaamista riittikin jonkin verran. Itse jatkoin ikuisuusprojektilta tuntuvan seinänpätkän parissa. IV-kone on tulossa tiistaina ja sen taakse jäävät seinäalueet on tietysti saatava maalattua ennen asennusta. Jiin ollessa työreissussa välipäivinä, minä kävin tasoittamassa noita seiniä ja ei ole kyllä meikäläisen hommaa. Alkuun tuntui, että helpostihan tämä tasoittuu, mutta sitten lopulta touhu meneekin ihan näpräämiseksi eikä loppua tunnu tulevan ollenkaan. Löysin itsestäni aika pahan pilkun viilaajan, koska olisin voinut hinkata tuota seinän pätkää ihan loputtomiin. Onneksi olemme päättäneet jo ihan projektin alkumetreillä, että joku ammattilainen saa hoitaa tasoitushommat. Muuten tuo tämän vuoden puolella muuttaminen saattaisi jäädä haaveeksi... 

Jäsen Äl työnjohtajana

Aattoilta vietettiin kavereiden luona ja palattiin vuokrakaksioomme yhden aikoihin yöllä. Rakas naapurimme juhlisti vuoden vaihtumista ystävineen railakkaasti ja koko rappukäytävä raikasi. Hetken tätä älämölöä kuunneltuamme Jii lähti esittämään kauniin pyynnön melutason alentamisesta. Naapuri osoittautui noin 18-vuotiaaksi finninaamaiseksi pikkujätkäksi ja tietysti hänen 20 kaveriaan oli myös saapunut karkeloimaan seinämme taakse. Pitää vaan jaksaa hokea itselleen, että tämä on vain väliaikaista.

Vuoden ensimmäinen päivä oli tarkoitus ottaa vähän iisimmin ja jopa leffailta oli suunnitteilla, mutta toisin kävi. Aikalailla koko päivä vierähti raksalla. Tasoitettu seinä sai uuden vuoden kunniaksi valkoisen pinnan ja imurin viimeiset sähkövedot saatiin tehtyä. Ensimmäisen valkoisen pinnan lisäksi Ladon edistyminen konkretisoitui kun merkkailtiin kiintokalusteiden paikkoja seinille ja piirrettiin saareke lattiaan. 

Jii ja Pee sähköhommissa. Onneksi tähänkin löytyy ammattilaiset, ettei tarvitse kaikkia vetoja tehdä itse...

Keittiön seinän sähkörasiat on jo aika hyvällä mallilla.

Jäsen Koo haluaa kotiin, koska on jo juossut kaikki huoneet ympäri moneen kertaan ja nyt on tylsää.

Tadaa! Ensimmäinen valkoinen seinä!

Koirat roikkuivat mukana molemmat päivät ja fiilisteltiinkin yhdessä hurttien kanssa ihania isoja ikkunoita. On ne vaan hienot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti