keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Laattasuunnitelmat: Isompi wc

Palataan nyt vielä kerran tuohon isompaan vessaan. Sen suunnitelmat on pysyneet aika samoina ihan ensimetreiltä lähtien, koska onnistuin kehittämään pakkomielteen yhteen tiettyyn Pinterest-kuvaan.


Kas näin, nostetaan se esille vielä kerran tässä blogissa. Rakkautta ensi silmäyksellä. Täydellinen seinälaatoitus, sanon minä. Ja tällaista laattaahan etsittiin sitten kissojen ja koirien kanssa ja lopulta löydettiin se Värisilmästä. Rewind-laatta tummanharmaassa Peltro-sävyssä sopi visiooni aikalailla täydellisesti ja sitähän oli sitten saatava. Nämäkin Jii kävi jo noutamassa raksalle ja nähtyäni ne siellä ensimmäistä kertaa viime maanantaina, en meinannut saada katsettani niistä irti. Pystyn jo kuvittelemaan itseni vain tuijottamassa tuota ihanaa vessan seinää talon valmistuttua. Lopulta päädyimme tekemään myös lattian tuolla samalla laatalla, jolloin hexagon-kuvio jatkuu ovelta lattiaa pitkin kattoon asti.

Mutta onhan vessassa muutakin kuin lattia ja yksi seinä. Peilin taakse tulee samaa mattavalkoista laattaa kuin pienempään vessaan. Kaksi jäljelle jäänyttä seinää saavat jonkinlaisen betonipinnoitteen, mutta se on vielä vähän työn alla. Allas tulee yksinkertaiselle puutasolle ja muutenkin pyritään pitämään tämä wc hyvin pelkistettynä. Valaistus hoidetaan epäsuoralla valolla peilin takaa sekä Muuton E27-lamppujen muodostamalla rykelmällä katosta.



Aika paljon varmaan samoja fiiliskuvia, mitä olen jo aikaisemminkin täällä väläytellyt, mutta ainakaan itse en ole vielä näihin kyllästynyt.

P.S. Tänään meni ensimmäiset laatat seinään. Huomenna päästään näkemään millaista jälkeä tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti