perjantai 22. tammikuuta 2016

Kuparia kodariin?

Mulla on tapana selata Pinterestiä illalla sängyssä juuri ennen kuin sammutan valot painun unten maille. Eilen tapani mukaan katselin ihania kuvia (yllättäen sisustusjuttuihin liittyviä) ja yhtäkkiä sain mahtavan idean. Selasin entistä enemmän ja löysin lisää ihanan inspiroivia kuvia. Kupari! Joo, tiedetään, että se on ollut suurikin trendi sisustuksessa jo jonkin aikaa, mutta nyt se iski minuun aivan uudella tavalla. Ja siis mihin? No, kodariin! Ollaan suunniteltu toteuttavamme jonkinlaisen katosta roikkuvan rekkisysteemin kodinhoitohuoneeseen, jotta esim. Jiin kauluspaidat saa siihen kätevästi kuivumaan suoraan henkareihin. Näitähän on nähty jo monessakin paikassa, esim. viime vuoden asuntomessuilla ja ollaan tykästytty ideaan. Rekin materiaali ja väri on ollut vielä hakusessa, mutta viime aikoina Jii on väläytellyt ideaa kupariputkesta tehdystä rekistä. No, tästä innostuneena aloinkin selata niitä kuparikuvia ja keksin mihin muuallekin kuparia voisi kodarissa laittaa: vetimiin. Keittiön tavoin myös khh saa mattavalkoiset kaapit ja jopa taso tulee olemaan valkoinen. Vetimiä ollaan pohdittu jonkin verran, mutta vetimetön, ponnahdussalvoilla varustettu kaapisto ei myöskään ole poissuljettu vaihtoehto, jos sopivia vetimiä ei vaan löydy. Saahan ne myöhemminkin asennettua. Mutta nyt kun löysin kupariset vetimet, ottaisin ne erittäin tarkkaan harkintaan. Muuten tilassa on harmaa laattalattia, valkoiset seinät, tumman harmaat ikkunan pokat sekä vaaleasta puusta (mänty) tehty rimoitus kaappien vastaisella seinällä. Kupari sopisi tähän komboon mielestäni erinomaisesti. Se toisi vähän särmää muuten melko tasaiseen ja harmoniseen värimaailmaan. Kyllästyykö tällaiseen trendiväriin sitten nopeasti on yksi pohdittava asia, mutta ainahan vetimet voi vaihtaa (tosin pitää löytää täsmälleen samoihin reikiin osuvat uudet vetimet). 

Mitäs sanotte tästä ideasta?

2 kommenttia:

  1. Go for it! Kupari miellyttää myös minua. Minulla myös hakusessa vetimet vaatehuoneen kaappeihin. Kupari hyvänä vaihtoehtona. Ruokapöydän ylle tilasin jo kaksi kuparin sävyistä valaisinta ja mietinnässä myös kuparin sävyiset valaisimet eteiseen. Keittiön hanaakin mietin kuparin sävyisenä, mutta päädyin kuitenkin mustaan antrasiitin sävyiseen.

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva, uusi blogilöytö! Ja teillä ollaan suunnilleen samassa vaiheessa meidän kanssa, vähän olette edellä. Meille tulossa myös kodariin harmaa lattia, valkoiset kaapistot, valkoinen taso ja roikkuva vaateripustin :) Hauska idea tuo kuparin yhdistäminen, sopii varmasti! Täytyypäs lukaista blogiasi taaksepäin ja katsastaa teidän muut valinnat!

    www.lily.fi/blogit/koti-rinteessa

    VastaaPoista