torstai 3. joulukuuta 2015

Muuttamista ja muuta kivaa

Eipäs muistettukaan miten vastenmielistä on muuttaminen. Viime viikonloppu vietettiin ajaen kahden asunnon väliä ja tungettiin tavaraa isommasta asunnosta pienempään. Ehkä osa tuosta hankaluudesta tulee siitä, että yritettiin jollain tavalla järkeillä mitä laitetaan pidempiaikaiseen säilöön ja mitä ei. Kaikki kamat saatiin onneksi mahtumaan vuokrakämppään, häkkivarastoon ja osa sitten autotalliin. Osa taitaa olla vielä autossakin.
Väliaikaiskämppä muistuttaa lähinnä varastoa
Pee on ihmetellyt useaan otteeseen, miten minua ei haittaa tämän väliaikaiskämpän sekavuus. Ihmettelen vähän itsekin, ihmeen vähän jaksan välittää että kamat on hujan hajan. Yleensä en kestä sitä. Kuten monella muullakin rakentajalla, keittiön pöytä on kuin suoraan jostain war-roomista.

Hyvin tuossa vielä mahtuu syömään aamupalan. Porakone on oleellinen osa tämänhetkistä elämää

Haettiin lauantai-iltana koiria hoidosta ja hoitopaikasta kyseltiin että alkaako olla kasetti täynnä - vissiin näytettiin jotenkin väsyneiltä? Nojaa, juuri vähän ennen sitä olin sanonut, että vähän voisi vielä kiristää että ei ihan kaikki ole vielä pelissä. Oli miten oli, varmaan aika lailla rankin viikko tähän astisessa elämässä ainakin omalla kohdalla, kun laskee talon pystytyksen, omat duunit ja muuton siihen.

Raksalla ei suotta alettu kuitenkaan huilaamaan, IV-asennukset on tehty ja timpurit tuli jatkamaan Latoa eteenpäin. Katto-oravatmiehet huitaisi katon päälle sellaista vauhtia että hui hai. Jos joku tarvitsee yhteystietoja nopeista kattomiehistä niin voin heittää. Komean näköinen tuo pirtti on nyt ja pihapiiristä saa nyt vähän paremman kuvan kun on rakennukset paikallaan ja katot päällä.Talli käytiin tänään Peen ja koirien kanssa siivoamassa ja järjestelmässä, mutta unohdettiin kamera kotiin. Talli on nyt tasoitteita ja maalia vaille valmis sisältä. Ja tietysti valot puuttuu + jotain muuta pientä. Viikonloppuna jos ehtisi purkaa telineet pois ja valaisi elementin ja laatan välisen raon umpeen. Ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti