maanantai 14. joulukuuta 2015

Konvektorihommia ja p%#€..leen saranoita

Muiden hommien lomassa ollaan veivattu maaviilennyksen konvekori kattoon ja tehty uretaanilevystä sille sopiva boksi. Ja kävin myös ostamassa pussillisen saranoita ja arvatkaa vaan onko kaikki raksaovet saman kätisiä. No ei ole. Ja katoinko että millaiset käy yläpohjan luukkuun? No en kattonu. En kuitenkaan luovuttanut ja yritin tunkea niitä vääränkätisiä saranoita tuohon yhteen oveen. Jouduin kuitenkin nöyrtymään ja leuka rinnassa kohti rautakauppaa. Pee lohdutti "ihan hyvin yritit kuitenkin". Olin aistivinani hieman sarkasmia. Onneksi uusissa ovissa on saranat paikallaan, tuo homma ei todellakaan ole minun alaa.

Konvektorin kanssa tosiaan on painittu tässä ja vähän murheita sen kanssa. Viime viikolla oli konvektori ilmestynyt raksalle. Avattiin boksi siinä yksi ilta ja jotenkin siinä päällä oleva pelti viuhotti miten sattuu. Ehdittiin jo laittaa laite kattoon valmiiksi, mutta onneksi juttelin vielä toimittajan kanssa. Heitin meiliä Kotiloimun Lindströmille ja lopputulemana tulee uusi laite kokonaan. Tuon ritilän alla pyörii tuon koneen tuuletin ja en halua että taloon asennetaan jotain, mikä on jo hieman rikki uutuuttaan.

Oman käsityksen mukaan tuo pelti ei ole ihan ookoo. Tuossa keskellä on imuritilä joka on myös vähän kierossa.
Kattoon timpurit askarteli tiiviin laatikon, jonka sisään tuo vekotin laitetaan. Olisikohan laatikon koko ollut about 800x1600mm tjsp.


Konvektori tulee meille pääsisäänkäynnin yhteyteen, josta sitten puhaltaa meidän makkariin ja olohuoneeseen.

1 kommentti:

  1. Meillekin piti tulla konvertoida mutta ei sitten tullutkaan kun järkevää sijoituspaikkaa ei löytynyt. Tulee nyt sitten seinämalli. Kompromissi sekin.

    VastaaPoista