perjantai 28. elokuuta 2015

Lattiakriisi

Saatan mennä (eli menen todella pahasti) asioiden edelle, mutta nyt on iskenyt pahemman luokan lattiakriisi. Meillä on ollut nyt raksalla väliviikko kariutuneen perustusdiilin takia, joten ehditään miettiä vähän turhankin paljon kaikenlaisia asioita. Jiillä oli viime viikoloppuna perustuskriisi, kun se raukka alkoi kyseenalaistaa perustustapamme kannattavuuden ja kestävyyden. Onneksi tästä päästiin maanantaina soittamalla vastaavalle työnjohtajalle, joka onnistui vakuuttamaan Jiin eikä perustuksia tarvinnut alkaa suunnittelemaan tässä vaiheessa uusiksi. Mutta nyt tosiaan olenkin itse huomattavasti vakavamman kriisin kourissa, sillä onhan sisustus tietysti tärkeämpi kuin ne perustukset (tätä ei toivottavasti kukaan ottanut tosissaan). Haluaisin niin kovasti saada kaikki tärkeimmät materiaalit, eli vinyylikorkin ja laatat, päätettyä hyvissä ajoin ennen kuin niitä pitää alkaa tilaamaan. Tällä menolla olemme kuitenkin mallipalat käsissämme vielä muuton hetkelläkin. Luulimme siis päättäneemme Wicandersin vinyylikorkeista sen oikean tavatessamme Valantin toista kertaa, mutta samana päivänä jo pyörsimme päätöksemme nähtyämme mallipalan luonnonvalossa ja harmaan laatan vieressä. Sitten löysimme toisen hyvän vaihtoehdon ja ajattelimme taas, että tässä se nyt on. No, otimme tämän mallipalan mukaan Kvikin myymälään, kun menimme tekemään keittiötilausta. Luonnonvalossa ja kylmän led-valon alla tämä pala ja saarekkeen taso näyttivät ihan hyvältä yhdistelmältä, mutta hiukankin kellertävässä valossa lattiapala alkoi kellertää todella pahasti. Ja taas alkoi epäilyttää. Tuota materiaalia tulee kuitenkin niin suuri pinta-ala, että sen on osuttava nappiin.

Tällaisia kuvia ihastelen aina Pinterestiä selatessani, mutta jotenkin pelkään noin vaalean lattian näyttävän kylmältä meidän kodissamme...

Olisi jo ne seinät pystyssä, että voisimme mennä tutkimaan näitä paloja oikeassa ympäristössään.

P.S. Autotallista tuli jo Kannustalolta toimituksen vahvituslappu, joka pitää palauttaa ensi viikolla. Ei mene siis enää montaa viikkoa, että myös talosta saadaan tuollainen ja sitten voidaan ehkä alkaa laskea, jos ei päiviä niin ainakin viikkoja talon saapumiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti