lauantai 18. heinäkuuta 2015

Raksakuorkki ja tontin siivoamista

Aiemmin ollaan jo kitisty että tontilla on rojua ja ne pitäisi sitten sieltä roudata pois. Sattuipa että lankomies omistaa pienen kuorma-auton ja sain neuvoteltua sen lainaan meille. Auto on mallia vintage, mutta lanko omaa kädentaitoja ja on kunnostanut siitä oikein hienosti toimivan pelin. Auto on enemmän kuin tarpeen meille.

Das Scania, ratissa lukee myös Saab.

Tontilla ollaan oltu raivaushommissa, puskaa nurin ja moton jäljiltä pystyyn jääneistä pienempiä puita kaatamassa. Tai, minä olen niitä kaatanut ja Pee on lajitellut romuja edes jotenkin järkeviin kasoihin. Uskomatonta miten paljon ihmiset voivat vaan jättää jätettä maatumaan luontoon.

Tilasin myös sähköt tontille Leppäkosken Sähköltä ja samalla puhelulla pyysin että tuleevat kaatamaan yhden ihan lankaan kiinni jääneen pajun. Kyseessä ei ole ihan pieni paju. Mallailin tuolla Husqvarnan laipalla siinä vieressä, ettei olisi varmaan mitään jakoa alkaa edes sitä kaatamaan kahdestaan omalla sahalla. Plus kaikki oksat roikkuu langan päällä niin, että itse sen kaatamalla pääsisi varmaan maksamaan vielä sähköyhtiölle jotain muutakin kuin sähkölaskun. Nopeaa toimintaa muuten ko. sähköyhtiöltä ja ystävällistä palvelua ainakin puhelimessa!
Ei mikään täysperävaunu, vaan sopivan pieni ja kevyt
LVI-suunnittelu hipoo maaliviivaa ja autotallin toimittaja pitäisi saada hyvällä tuurilla ensi viikolla varmistettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti