sunnuntai 7. helmikuuta 2016

O'Keeffe's

Omaan todella helposti haavautuvat sormet eli olen ns.'kuivakäsinen'. Normitarina on aina syksyllä ja keväällä, että kädet ja kantapäät haavautuu. Oma lukunsa on sitten yhdistelmä märät hanskat kädessä pakkasessa. Sieltä kun kädet ottaa pois ja laittaa nyrkkiin niin voi melkein kuulla kun iho rapsahtaa rikki. On kokeiltu varmaan apteekin kaikki käsirasvat läpi, huonoilla tai huonommilla tuloksilla. Jossain vaiheessa sitten antaa vaan olla, kun on tottunut ettei mikään auta. Talon rakentamisessa tästä ei varsinaisesti ole mitään muuta kun harmia. Varsinkaan talvella, kun on koko ajan ne jonkunasteiset märät hanskat kädessä.

Mutta mitä löytyikään! O'Keeffe's Working Hands hand cream - Motonetistä! Ostin ihan vitsillä, kun kävin hakemassa sieltä jotain tuossa pari viikkoa sitten ajatuksella, että kokeillaan nyt tuotakin. Lopputulos? Tuo ei ole rasvainen, vaan ilmeisesti sellainen mikä suojaa ihoa. Noissa rasvaisissa siis niissä mitä ne apteekin tädit suosittelee tosi kuiville käsille rasvoissa ongelmana on ollut että ei voi esim. käyttää kosketusnäyttöpuhelinta, ne imeytyy huonosti ja kädet jää tahmeaksi. Tämän kanssa toimii. Sormet varmaan parhaimmassa kunnossa ikinä, vaikka raksalla touhuaisi mitä. Yläpeukku tälle tuotteelle! Raksaajan must-valinta.

Purkissa on kumireunus, joka on todella kätevä. Monestiko olet yrittänyt avata jotain tuon näköistä purkkia ja ei pito riitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti