keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Talli pystyssä hep

Tiistai 3.11. noin klo 6.48 jyrähti nosturi käyntiin ja alkoi meidän autotallin pystytys. Hienoa sinänsä, koska 7.00 oli sovittu aika ja kaikki olivat etuajassa. Hienoa. Rekkakuski soitteli varmistuspuhelun edellisenä iltana, kun kävi paikan katsastamassa, sekin erittäin hyvä ele asiakkaan suuntaan.

Olin itse apumiehenä koko päivän ja kyllä siellä kannattaa joku olla asennusporukan apuna. Jos ei muuta niin siivoilemassa ja nosturimiehen apuna. Loistava sää ja oikeastaan mitään maininnan arvoisia ongelmia ei ollut. Kattopellitkin tuli iltapäivästä.


Eilen saatiin elementit, ristikot, päätykolmiot asennettua ja nurkat kiinnitettyä. Tänään homma jatkui alustakatteen asennuksella ja sitten asennusporukan urakka oli valmis. Huomenissa alkaa menemään peltiä katolle.

Hieno fiilis, ei voi muuta sanoa.

Tässä vähän eilisen kuvasaldoa.

Nuo sähkölangat on vähän huonolla kohtaa. Onneksi ei oikeastaan tuullut ollenkaan koko päivänä.




Lämpöennätystä pukkasi eilen Suomen maassa, meilläkin taisi olla yli +10C raksalla



Aika jämäkän kokoinen palkki tuli tuohon oven päälle.

4 kommenttia:

  1. Jee, nyt alkoi teillä sitten tapahtumaan! :D Eikö olekin siistiä? Tosi komea (ja voi miten ihanan iso!) talli :)

    VastaaPoista
  2. Elementeillä kyllä tapahtuu! Hienolta näyttää.

    VastaaPoista
  3. Saitteko rännit sekä kattoturvatuotteet hankittua? Meidän täytyy nimittäin myös alkaa etsimään yrityksiä, jotka niitä tarjoavat. Meillä rakentaminen myös on meneillään. Ihan mukava urakka, mutta on tämä ollut raskastakin. Helpottaa kun voi lukea myös muiden kokemuksista ja näkee, että kyllähän se urakka vain etenee.

    VastaaPoista