sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sunnuntai works

Oli eilen niin säälittävää pillittämistä tänne blogiinkin, että ajattelin aamulla kotoa lähtiessäni korjata asian. Otin 11h aamuvuoron raksalla ja oikeastaan ne hommat mitkä jäi eilen tekemättä tulikin tehtyä tänään. Isoin kiitos kuuluu Boselle ja Spotifylle sekä itselleni oikeanlaisen työmusan valitsemisesta. Sain olla melkein koko päivän yksin ja ohimenevien lenkkimummojen kauhuksi tuo Bosen matkakaiutin pauhasi täysillä metallia. Kannan tuota kaiutinta usein työreissuilla mukana, omasta mielestä iso ääni noin pieneen purkkiin. Sopivan flown raksahommiin toi tänään Disturbed, Trivium, Five Finger Death Punch ja As I Lay Dying.


Sain siivottua kerrankin päivänvalossa ja aloittelin sekä siirsin telineitä talolle. Pimeä tulee aika ajoissa nykyään. Vähän maalia teknisen tilan levyihin ja vaneria seinään. Hyvä päivä. Seuraavan kerran jos näen kasan kipsilevyjä, niin mietin kahdesti ennen kun alan roudata niitä yksin. Meinaa näpeistä loppua jerkku. Telineiden painosta en valita kun itse ne tein. Joko ovat imeneet vettä tai sitten on mies heikentynyt.


Maalasin teknisen tilan seinät valkoiseksi valmiiksi kun pumppu tulee viikolla. Ei ole tasoitteita rakosissa, mutta  itseppä sitä saa katsoa niin haitanneeko tuo.

Aloittelin lähtiessä vielä vanereiden laittoa väliseinään. Nauharuuvain on kyllä hyvä kone.
Päivän yllätyksestä vastasi jäsen Än, kiitoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti