sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Rakennustelineet

Kesälomalla hikipäässä siirretyt lankku- ja lautataapelit kannatti näköjään säästää. Ensin ajatus tosin oli ottaa teräksiset haki-telineet tontille vuokralle rakennusten pystytysten ja kattojen teon ajaksi. Kysyin tarjouksen molempiin rakennuksiin Cramolta. Eipä tarvinnut ottaa ei. Ihan kipeän hintaiset, monta tonnia mokomat häkkyrät, jos esim. 1kk pitää. Parasta oli rahti, 160e alv 0% - yhteen suuntaan! Eli kun meillä tulee rakennukset 3vko viiveellä toisiinsa nähden niin, olisi kannattanut ottaa kaikki telineet kerralla. Ei kiitos, käytämme ne rahat ennemmin vaikka äänentoistoon :)

Päätettiin että olkoot, tehdään itse. Sopivasti pääsee testaamaan onko noista uusista Milwaukeen koneista mihinkään. Kävin viikolla hakemassa läjän ruuveja ja aloittamassa rungot telineille.

Ostin vähän testimielessä kahdella led-valaisimella olevan työvalon Motonetistä. Positiivinen yllätys, ei kuumene ja enemmän valoa kuin halogeeneissä.

Nyt viikonloppuna käytiin Peen kanssa tekemässä loppuun. Ei olla osallistumassa kädentaitokilpailuihin noilla ja ei varmasti ole kaikki suorassa kulmassa, mutta rahaan ja noihin käytettyihin tunteihin nähden ajanee asiansa. Ja kasata ne olisi pitänyt ne terästelineetkin.Tehtiin 4kpl telineitä, kantapääkorkeus n. 50cm räystäältä. Ei ole ihan koko räystään matkalta, mutta noita jaksaa hyvinkin vetämällä siirtää jos tarvitsee. Jos nuo kestää nipussa tallin kasauksen ajan niin siirretään talon seinustalle sen jälkeen.

1 kommentti:

  1. Tarvitsetko apua rakennustelineiden hankintaan tai haluatko selvittää tarkemmat hinnat? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

    VastaaPoista