tiistai 10. marraskuuta 2015

Autotalli etenee, yritetään pysyä perässä

Vähän meinaa kiire olla jotenkin. Olin joutessani viikonlopun Saksassa duunissa, ettei vaan tämä rakennusprojekti etenisi liian vauhdilla. Toisaalta, meidän timpurit oli eri mieltä  ja oli huhkineet räystään aluslaudat, palosuojaukset, tippapellit (vai mitä ne nyt on) paikalleen.

Tänään aamulla kun menin raksalle, niin sähkärit siellä jo veti kaapelia paikalleen ja höyrysulut oli laitettu jo paikalleen kattoon ja koolauksia alkoi napsua paikalleen. Kävin nopeasti ottamassa parit kuvat, lisää myöhemmin. Kävin vielä tänään illan kähmyssä rautakaupassa hakemassa timpureille tarvikkeita ja lisää kestopuuta alan kaupasta ja sitten siivoamaan raksalle. Eikö siinä Kannustalon paketissa sitten ollut riittävästi puuta? Oli kyllä, mutta päätettiin tuossa lennosta iltapäivällä leventää meidän verantaa autotallissa about metrillä.

Ensi viikolla tuleekin sitten jo maalämpöpumppu ja saadaan nosto-ovi paikalleen ja lämmöt päälle. Kai ne puhallusvillatkin pitäisi tulla. Puhelin soi, mutta niin pitää soidakin! Hienoa hommaa vaikka vähän väsyttääkin.

Aluskate paikallaan

Katto meni päälle noin päivässä. Hyvännäköinen ainakin meidän mielestä

Räystäiden aluslaudat ja nuo vesipellit oli ilmestynyt viikonlopun ja eilisen aikana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti