perjantai 13. marraskuuta 2015

Ostetaan lisää aivokapasiteettia

Voisin todellakin tehdä ostoilmoituksen jollekin osto- ja myyntipalstalle. Aivokapasiteetti alkaa selkeästi olla aika finaalissa. Aloitin opiskeluihini liittyvän harjoittelun maanantaina ja tämä viikko onkin ollut sellaista aivojen ylikuormitusta että oksat pois. Jatkuvasti pitää suunnitella ja analysoida omaa toimintaa.

Keskiviikkona saatiin vihdoinkin avaimet väliaikaiskämppään ja nähtiin asunto ensimmäistä kertaa. Vuokrattiin siis sika säkissä, koska ajateltiin ettei sillä mitään väliä ole missä puoli vuotta asutaan, kunhan on katto pään päällä. Vähän silti jännitti, kun avattiin asunnon ovi ja kurkattiin sisään. Saatiin huokaista helpotuksesta: asunto on oikein mukava ja siisti pikkukämppä ja tulemme varmasti viihtymään siellä tämän evakkopätkän ajan. Vietiin jo häkkivarastoon ensimmäiset pahvilaatikot ja tänään on vuorossa seuraava kuorma.

Raksahommat ovat kaatuneet aika pahasti Jiin niskoille ja harmittaa, etten ole itse ehtinyt osallistua yhtä paljon. Tästä eteenpäin pahimpien aikataulupaineiden pitäisi olla ohi, joten nyt yritän päästä useammin raksalle. Tällä viikolla poikkesin moikkaamassa meidän timpureita, jotka osoittautuivat (myös minun mielestäni) oikein mukaviksi herroiksi. Ja ennen kaikkea tehokkaiksi! Jos nuo kaksi saisivat tehdä koko talon, se olisi valmis jo varmaan tammikuussa. Keskiviikkona koiratkin pääsi raksalle siivoushommiin ja tarkastamaan juuri valmistunutta autotallin takaterassia.

Tämän kaiken hulabaloon päätteeksi ei siis ehkä ollut ihme, että eilen unohdin työvuoroni. Jep, unohdin, että pitäisi olla töissä klo 15. Ei mikään kaikista mukavin yllätys, kun istut bussissa matkalla kotiin ja töistä soitetaan, että meinasitko tulla tänään. Bussin vaihto ja nokka kohti työpaikkaa. Onneksi esimies on ymmärtäväinen eikä naulannut minua kattoon tämän mokan takia. Nolotti kyllä niin kerpeleesti. En ole koskaan ennen myöhästynyt töistä saati sitten UNOHTANUT mennä töihin...

Siispä: halutaan ostaa lisää aivokapasiteettia.

Muuttolaatikot pakun perällä. Näitä saattaa tulla vielä jokunen mokoma lisää.
"Yövuorossa"
Tehtiin timpureille taukopaikka. Jii suunnitteli jo grillinkin viemistä raksalle.
Raksaovista löytyy nimetkin valmiina. Harmi, että joka ovessa on eri nimi :D
Siinä se komeilee, valmis terassi. Jämäkämpää ja siistimmin rakennettua saa etsiä.

P.S. Talon toimituspäivä on sovittu. Enää kymmenen päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti