keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Myydään: asunto & raksapäivitys

Vaikka meillä ei vielä rakennuslupaa olekaan niin asunto meni myyntiin. Nykyinen koti on rivitalo/paritalokolmio, 74m2 reilulla (kaupunkimittakaavassa) pihalla ja saunalla. Viimeiset remontit saatiin valmiiksi 2013, joten vähän on ehkä sellainen fiilis että joko nyt? Ehkä se on se oikea merkki että täytyy muuttaa. Tätä ostaessa ei ollut tarkoituskaan, että tässä loppuelämän asuu. Tässä paikalla vierähti kuitenkin about viisi vuotta ja asuntokin koki siinä ajassa aikamoisen muutoksen. Alla nyt pari kuvaa viimeisimmästä remontista, jossa pistettiin wc ja kph+sauna uusiksi.

Vasemmalla kylppäri ennen ja oikealla remontin aikaista epätoivoa.

Kylppäri ja sauna jälkeen

Eniten ärsyttää että ihminen on jonkun sortin harakka. Me ei olla lainkaan pahimmasta päästä keräilemään ja jemmailemaan. Tai, minä ehkä vähän enemmän kuin Pee. Mutta nyt tämän kokoiseen kämppään on tungettu aivan liikaa tavaraa. Sen huomasi kun siivottiin ja otettiin myyntikuvia.

Raksapäivitystä sen verran että kävin tänään töiden jälkeen tontilla mahdollisen herra Kaivurin kanssa vähän suunnittelemassa ja ihmettelemässä lattiakorkoja, perustuksien tekoa, aikataulua yms. Ladon lattiakorko tulee n.110cm tien pinnan yläpuolelle. Tämä oli myös herra Kaivurin mielestä oikein hyvä, normaalisti se kannattaa pitää jossain 100cm paikkeilla tien pinnasta minimissään. Autotallin lattia tulee n. 20cm talon lattiasta alaspäin. Viralliset asemakuvatkin napsahti postiluukkuun tänään, joten enää ei puutu paljoa lupahakemuksesta.
Päätöstä perustusten tekijästä ei vielä ole, tarjouksen olen saanut vain yhdeltä (!) Vaikka miten mediassa luukutetaan ettei rakennusala vedä, niin jännästi vaan lisäkauppa ei kiinnosta oikein ketään. Puhutaan omasta mielestä kuitenkin aika isoista summista. Kaupatkin voi tehdä sähköpostilla joten uusasiakashankinnan kustannukset jää varsin pieneksi. Täytyy jossain kohtaa tehdä listaa tästä koko tarjousrumbasta kunhan saadaan isoimmat tilaukset tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti