keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Fiiliskuvia: eteinen

Koska vielä ei ole mitään konkreettista, pelkkiä suunnitelmia suunnitelmien perään, pitää tyytyä kuvafiilistelyyn. Tietysti on ihan liian aikaista alkaa miettiä sisustusta hirmu tarkasti, mutta unelmointi ei koskaan ole pahasta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..?

Aloitetaan fiilistely eteisestä, tuosta kodin käyntikortista, jonka perusteella pitäisi saada jonkinlainen käsitys koko talosta ja sen tunnelmasta. Vai miten se meni? Meillä pohjaratkaisu tulee olemaan sen verran avoin, että jo pääovelta näkee keittiö-ruokailutila-olohuoneeseen. Eteisen pitää siis sopia tämän tilan kanssa hyvin yhteen tyylillisesti, mutta olla samalla toimiva kokonaisuus.

Minkälaista tunnelmaa haluamme sitten eteisellä viestittää? Modernia, rouheaa, kutsuvaa, tyylikästä... Kuvat ehkä kertovat enemmän.



Alkuun olimme aivan varmoja, että eteiseen tulee suuri liukuovikaapisto. Näihin inspiraatio syntyi Musta ovi -blogin DIY-kaapista. Sitten...




...aloimmekin pohtia avoratkaisua. Kuinka käytännöllinen se sitten olisi oikeasti on vielä mietinnän alla. Toinen sisäänkäynti meille tulee kodinhoitohuoneeseen ja sen olisi tarkoitus toimia ns. arkieteisenä. Jos tämä aikomus toteutuisi, tämä "parempi" eteinen pysyisikin todennäköisesti siistinä. Jotenkin tuollainen DIY-putkinaulakko houkuttelee...

Onneksi tällaisia päätöksiä ei tarvitse tehdä vielä vähään aikaan.

Kaikki kuvat Pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti