tiistai 26. huhtikuuta 2016

Lehmät seinällä

Viimeinkin saimme hurjan kahden seinän tapetointiprojektin päätökseen. Onneksi saimme apuun äitini, jolle tapetointihommat ovat aika tuttuja, koska en ole lainkaan varma millaisen lopputuloksen olisimme saaneet aikaiseksi kahdestaan. Mutta nyt meillä on kaksi aivan mahtavan täydellistä seinää! Vierashuoneen ja makkarin fiilis muuttui aivan täysin noiden tapettien ansiosta. Vielä pitäisi keksiä jotain kivaa työhuoneeseen, joka nyt on jätetty ihan vaan valkoiseksi odottamaan inspiraatiota. 

Vierashuoneeseen tuli siis päätyseinälle Marimekon ihanaa lehmätapettia, Iltavilliä mustavalkoisena. Tuohon tapettiin on tarkoitus vielä luoda pieni juju, mutta siitä lisää myöhemmin kunhan olen saanut tehtyä vähän testejä. Vierashuoneen päätyseinä näkyy eteisestä heti sisään astuessa, joten nyt lehmät ovat meitä vastassa joka kerta kun tulemme kotiin. Tavallaan siis tuon yhden seinän tapetointi vaikutti koko talon tunnelmaan. Toinen tapetoitu seinä on meidän makkarissa. Sinne valittiin art deco -henkinen Ferm livingin Lines tummansinisenä. En ole mikään suuri sinisen ystävä, mutta jostain kumman syystä tuo tuntui heti omalta ja sopivalta juuri tähän huoneeseen. Tumma sininen tekee makkarista pehmeämmän ja tavallaan vähän pesämäisen. Muut seinät maalattiin jo aikaisemmin harmaiksi, mutta tapetoinnin jälkeen päätettiin, että etsitään vielä hiukan tummempi harmaa sinisen tapetin kaveriksi. 4 kommenttia:

 1. Oooh!! Meille on tulossa tuota samaa lehmätapettia, tosin vessan takaseinään :D Ja mullakin on siihen yksi juju harkinnassa! Hauska nähdä, mikä sun juju on :D Kaunis on myös tuo tummansininen tapetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmät on vaan niin pop! :D Hauska nähdä tosiaan sattuuko olemaan vielä sama juju mietinnässä :)

   Poista
 2. Tosi hauska toi lehmätapetti, tuli hymy huulille. Ja itsekin olen ihastellut lehdissä tuota lines tapettia, hyvät valinnat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sanoin heti kun ensimmäinen vuota oli seinällä, että tuosta tapetista tulee jotenkin hyvälle tuulelle :) Makkariin oli alunperin tarkoitus tulla jotain tosi voimakastekstuurista tapettia, mutta sitten vastaan tuli lines ja se oli siinä.

   Poista