sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Elämme jännittäviä aikoja...

Nimittäin sovittiin tällä viikolla Kannustalon kanssa taloesittelyn päivämäärä. Tuohon maagiseen päivään mennessä Ladon pitäisi olla muuttovalmiissa kunnossa eli oikeastaan löimme lukkoon myös muuttopäivän. Ensi viikolla pitäisi siis irtisanoa väliaikaiskämppä, koska toukokuun puolivälissä aiomme jättää hyvästit tälle varastoasumiselle. Sehän on ihan kohta!

Muuten oltaisiin varmasti saatu kaikki kuntoon jo tämän kuun loppuun mennessä, mutta Jiin oli lähdettävä työreissuun aika tarkalleen toiselle puolelle maapalloa. Viimeistelyvaihetta viedään, mutta siinäkin on yllättävän paljon kaikenlaista. Ennen Jiin lähtöä paahdettiin raksalla kuin viimeistä päivää, että saatiin hommat mahdollisimman pitkälle. Kaikki lattiat ja katot on tehty, väliovet alkaa olla paikoillaan ja listojakin jo jonkin verran. Meikäläisen vastuulle on nyt jäänyt rimojen käsittely, mikä siis jatkuu edelleen, ja kalusteiden kasaaminen. Käytiin pääsiäisenä hyödyntämässä Ikean lahjakorttikamppis ja lastattiin raksapakuun kodarin ja pienemmän wc:n kalusteet sekä isomman vaatehuoneen kaappien rungot + runkoja ja ovia tv-tasoa varten. Aina kun rimat alkaa tökkiä (eli suurinpiirtein kahdeksan riman käsittelyn jälkeen), siirryn kasaushommiin. Tätä vaihetta olen kyllä jo odottanutkin, koska toisin kuin monet muut, tykkään ihan älyttömästi kalusteiden kasaamisesta. Jotain vikaa varmaan päässä... Tavoitteena on saada suurin osa kasattua ennen Jiin paluuta, että sitten voidaan vaan lätkiä rungot paikoilleen. Sitten on tietysti ne rimat ja isompaa wc:tä varten ostettujen koivutasojen käsittely. Eipähän ainakaan lopu hommat.


Jäsen Koo on kunnostautunut kasaushommissa. Yleensä kiinnostaa lähinnä pyykkien laittaminen ja tiskaus. Joka äidin unelmavävy siis.

Eka kaapinrunko vaatehuoneessa! Tämän jälkeen tuli vielä pari lisää tuohon viereen ja huomasin pistorasioiden olevan sentin verran liian alhaalla...

Onhan tämä yksinään aivan älytöntä aikataulupainajaista, kun pitää hoitaa raksan ohella tietysti myös koirat, koulu ja työt. Mutta se fiilis mikä tulee kun koulun tai töiden jälkeen ajaa tulevan kodin pihaan, sillä mennään seuraava kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti