perjantai 29. huhtikuuta 2016

Final countdown

Ihan tuolta otsikolta tuntuu. Päässä soi just se biisi... Nyt on sovittu jo käyttöönottotarkastuksen päivä ja siihen on enää puoltoista viikkoa. Muuten hommat on aika hyvin jo valmiina, mutta meillä ei ole edelleenkään vedet päällä talossa, koska kalusteet on vielä vaiheessa. Putkari tulee ensi keskiviikkona eli siihen mennessä pitäisi saada vessat, khh ja keittiö kuntoon altaiden osalta. Tavallaan ei iso homma, koska kalusteet on kasattu jo, mutta viehän se silti taas oman aikansa, että ne saadaan asennettua. Eilen illalla saatiin ison wc:n kaluste kasaan ja siitä tuli aivan älyttömän hieno! Harmi kun ei ollut kameraa mukana, pakko tyytyä nyt näihin keskeneräisiin kuviin. Kaluste on siis ihan made by J&P. Koivutasot on käsitelty Osmo colorin koivun sävyisellä öljyvahalla + muutama kerros topoilia. Vielä pitää ainakin yksi kerros vetäistä tuossa paikoillaan.

Alataso puuttuu tässä vaiheessa vielä. 


Lisäksi khh on saanut rimoja seinään ja kattoon, listat ovat pääosin paikoillaan koko talossa (ne kuuluisat "pari" puuttuu vielä, mutta nekin yritetään laittaa paikoilleen ennen muuttoa), tiiveysmittaus tehty, roskis on ostettu ja rullaverhoista tilaus melkein paketissa. Oikeastaan mistään ei ole kunnon kuvia, koska sattuneista syistä kuvaaminen on nyt jäänyt raksalla vähemmälle.

Listojen mallailua.


Kannustalon pakettiin kuuluvat smyygilistat paikoillaan. Näiden kanssa joudutaan vielä vähän kikkailemaan, mutta yritetään saada nuo siistiksi ilman lisälistoja.

2 kommenttia:

 1. Oo wau toi rimoitus!! Meille on tulossa rimoitusta olohuoneen kattoon ja tarkoitus olisi laittaa rimoituksen päälle jotain äänilevyjä kaikua vaimentamaan, koska tila on iso ja korkea. Tuo teidän puunväri on tosi upea! Mitä puuta se on ja miten käsittelitte? Oletteko kellastumista estäneet mitenkään? Laittakaapa lisää kuvia tänne, kunhan ehditte kuvailemaan! :) Tsemppiä loppurutistukseen! Meillä vasta juuri eilen aloitettiin tekemää talon pohjia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä upea :) Meillä rimoituksen alle tuli musta maisemointikangas ja itseasiassa koko tämä rimasysteemi kankaineen vaimentaa ääntä todella paljon. Voi siis olla, että korkea tilanne ei tarvitse mitään lisä vaimennusta. Rimat on mäntyä ja käsitelty kahteen kertaan paneeli ässä titanilla. Se vaalentaa hiukan, mutta säilyttää kuitenkin kauniin puunvärin. Ja siinä on uv-suoja. Ainakin rautakaupan myyjän mukaan se olisi paras ase kellastumista vastaan, jos ei halua maalata ihan muun väriseksi.
   Kirjoitellaan tuosta rimoituksesta vielä lisää kunhan se saadaan valmiiksi. Aikamoinen projekti se on ollut :D

   Poista