sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Ne "viimeiset" listat

Aktiivirakentaminen alkaa olla ohi, mutta kummasti niitä hommia vaan on jäänyt jemmaan. Vähän illassa-paljon viikossa-tyylisesti noita kuitenkin pikkuhiljaa tullut tehtyä pois.

Aika kauan mietittiin Peen kanssa mitä tehdään noille ikkunoiden sisäsmyygeille. Kun ei taloa tilatessa tajuttu pyytää noita ikkunoita asennettuna eri tavalla, asennettiin niihin vakiomalliset mdf kulmasmyygit. Nuo ei ole maailman kauneimmat tosiaankaan. Ajateltiin, että jos niihin tottuu ja laitetaan vaan akryylimassaa ja jätetään noin. Mutta ei vaan pystynyt. Liian keskeneräisen näköinen on noin.


Kävin hakemassa läjän listaa ja laitoin noihin ikkunoihin peitelistat, kuitenkin niin että periaatteessa näyttää vain yhdeltä listalta. Nyt kun tuota katsoo, niin ihan hyväksyttävä kompromissi ja on aika paljon siistimmän näköinen. Oli pientä episodia tuon viimestelynaulaimen ja kompuran kanssa kun jäsen Koo veti aina kauheat kilarit kun naulainta käytti tai kompressori kävi. Silmät lautasen kokoisina se veti aina kunnon huutohaukut.


Askartelin myös vähän audiopuolta tänään. Oikeastaan alusta asti on itseä häirinnyt nuo taka-Genelecien virtajohdot. Ostin joskus kesällä jo Elektorista liittimet ja tänään sain vihdoin aikaiseksi lyhentää nuo johdot.  
Vakiojohdolla
Lyhennetyllä johdolla, muchos parempi

Eilen sain vielä houkuteltua kaverin jeesaamaan vähän ulkohommiin. Hitsailin tuossa yhtenä iltana leuanvetotangon, joka asennettiin sitten takapihalle. Pystypilarit olin ostanut jo kesällä ja anturatkin oli valmiiksi valettu. Kaikki vaan oli taas odotellut insipiraatiota ja vähän apukäsiä.1 kommentti: