keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Arki

Paluu arkeen on tapahtunut viimein täälläkin. Heinäkuun alun asfaltoinnin jälkeen tapahtunut vaikka mitä. Sekä Ladon osalta että ihan meidän henk. koht. elämässäkin. Astelimme nimittäin muutama viikko sitten avioliiton auvoiseen satamaan ja tästä syystä blogin puolella on ollut aika hiljaista. Piti yhdet pikku juhlat järjestää. Mutta nyt voidaan taas keskittyä Latoon ja tuparitkin siintää jo lähitulevaisuudessa. Lato on vaihtanut värinsä tummanharmaaksi, sauna on saanut lauteensa, vessoissa + kylppärissä on pyyhekoukut paikoillaan ja kodinhoitohuoneen kaapit saa vihdoinkin avattua ihan oikeista vetimistä eikä tarvitse sormet verillä yrittää jostain reunasta repiä. Ja ehdittiinhän me hiukan matkustellakin. Ihana kesä siis kaiken kaikkiaan takana, vaikka säät eivät varsinaisesti suosineetkaan (maalausviikkoja ja hääpäivää lukuunottamatta).

Paljon olisi kirjoitettavaa ja ehkä vähitellen voisi kuvata "valmiita" huoneitakin, koska ihan valmistahan ei taida koskaan tullakaan. Nyt saatte kuitenkin tyytyä tähän vaatimattomaan kännykkäräpsyjä sisältävään kuvakoosteeseen, koska kamera on ollut melkein koko kesän lomalla.

2 kommenttia:

  1. Heips,
    Löysin blogiisi kun googlailin tietoa Rewindin 6-kulmaisesta laatasta. Olen nyt ihastunut ko. laattaan ja odotan innolla kuvaa teidän vessasta?, jonne laitoitte tätä samaista laattaa. Vink Vink ;)

    VastaaPoista