sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Muuton jälkeen on poutasää...

Vaikka ulkona poutasää on tällä hetkellä harvinaisen kaukana, sisällä Ladossa on aika mukavan rauhallinen tunnelma. Muuttokaaoksesta huolimatta olo on aika rauhallinen (vaikka toki noista laatikoista ja jätesäkeistä haluaisi jo päästä eroon), koska nyt voi tosiaan tehdä viimeistelyhommia ihan rentoon tahtiin ja niitä tekeekin ihan mielellään. Eilinen ilta meni näppärästi mun laittaessa vaatehuonetta kuntoon ja Jiin säätäessä audiohommien kanssa. Kumpikin teki siis itselle mieleisiä juttuja. Vähemmän mieleistä toimintaa eilen oli vuokrakämpän loppusiivous, mutta nytpähän on sekin hoidettu ja huomenna käyn luovuttamassa avaimet. Onneksi roudattiin kamoja useampana päivänä, ettei tätä viikonloppua tarvinnut käyttää ihan kokonaan vain muuttohommiin. 

Eilen oli myös meikäläisen syntymäpäivä. Varmaan pari kuukautta sitten Jii kysyi mitä toivon lahjaksi ja heitin siihen tietysti, että talo olis kiva. Ei ollut rusettia ovessa, mutta olihan tämä muutto ehkä paras lahja ikinä. Ensi vuonna onkin Jiillä sitten aika kova homma miettiä millä päästä samalle tasolle :D

Jo näiden muutaman päivän aikana ollaan todettu aika monta ratkaisua aika hyvin toimiviksi. Esim. koirien pesupaikka on parasta ikinä! Ja korotettuja astian- ja pyykinpesukonetta ei vaihdettaisi enää lattiatasossa oleviin mistään hinnasta. Mutta näihin ja moniin muihin juttuihin palataan, kunhan saadaan vähän tätä kaaosta taltutettua ja järkevämpiä kuvia otettua. Nyt kuvituksena saa toimia kuvat vallitsevasta "järjestyksestä". 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti